İçeriğe geç

Zaniolo Galatasaraya Geri Gelecek Mi

Galatasaray Zaniolo alacak mı?

Galatasaray, Nicolò Zaniolo’nun Atalanta’ya şartlı zorunlu satın alma opsiyonuyla transfer edildiğini duyurdu. Transfer uzmanı Gianluca Di Marzio’ya göre Zaniolo’nun satın alma opsiyonu belirli şartlar altında aktif hale getirilecek.

Nicolo Zaniolo’ye gelecek mi?

Atalanta, satın alma opsiyonu da içeren sözleşme için Galatasaray’a 6,4 milyon avro ödeyecek. Galatasaray Kulübü, 2023-2024 sezonu için İngiliz Premier Lig takımı Aston Villa’ya kiralanan Nicolo Zaniolo’nun 2024-2025 sezonu için İtalyan Serie A takımı Atalanta’ya kiralandığını duyurdu.

Zaniolo ve Yunus Akgün Galatasaray’a gelecek mi?

🔙💥 Zaniolo ve Yunus Akgün Galatasaray’a dönüyor.

Zaniolo hangi takımda 2024?

Atalanta Bergamasca Calcio S.R.L. ile profesyonel futbolcumuz Nicolò Zaniolo’nun 2024-2025 sezonu için şartlı zorunlu satın alma opsiyonuyla geçici transferi konusunda anlaşma sağlandı.

GS Zanioloyu kaça sattı?

İtalyan ekibiyle varılan anlaşmanın şartlarıyla ilgili şu açıklamalar yapıldı: “Anlaşmaya göre Atalanta, şirketimize 6 milyon 400 bin avro geçici bonservis bedeli ödeyecek. Satın alma opsiyonunun uygulanması halinde son seçenek geçerli olacak.” Bonservis bedeli ise 15 milyon 500 bin avro.

Zaniolo satın alma opsiyonu zorunlu mu?

Zaniolo, Atalanta formasıyla maçların yüzde 60’ında forma giyerse, zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek.

Zaniolo ayrılıyor mu?

Zaniolo, Galatasaray’ı sosyal medyadan sildi ve ayrılığı kesinleşti – YouTube.

Zaniolo satıldı mı kiralandı mı?

Galatasaray, Nicolo Zaniolo’nun şartlı zorunlu satın alma maddesiyle Atalanta’ya kiralandığını duyurdu. Galatasaray’ın İtalyan futbolcusu Nicolo Zaniolo, ülkesinin kulüplerinden Atalanta’ya kiralık olarak transfer edildi.

Zaniolonun yerine kim gelecek?

İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo’nun olası ayrılışına karşı da B planı hazır. Sabah’ın haberine göre Galatasaray, son dakikada transferini tamamlayamadığı Hakim Ziyech’e güvenecek.

Zaniolo Galatasaray’dan gideli ne kadar oldu?

Galatasaray’ın açıklaması şöyle: Anlaşmaya varıldı. Anlaşmaya göre Atalanta Bergamasca Calcio S.R.L., şirketimize 6.400.000 € tutarında geçici transfer bedeli ödeyecek. Satın alma opsiyonunun kullanılması durumunda nihai transfer bedeli 15.500.000 € olacak.

2024 Galatasaray kimleri transfer etti?

Osimhen’in transferi ile hem Avrupa’da hem de Türkiye’de büyük ses getiren Galatasaray, kadrosuna Gabriel Sara, Elias Jelert ve İsmail Jakobs gibi önemli isimleri kattı. Kerem Aktürkoğlu 12 milyon euro bonservis bedeliyle Benfica Lizbon’a transfer olurken, Wilfried Zaha ise Lyon’a kiralandı.

Nicolò Zaniolo neden Galatasaray’dan ayrıldı?

“GALATASARAY’A GEÇİŞİM BİR ZORLUKTU” “Elbette İtalya’da evinize ve sevdiklerinize yakın olduğunuzda ayrılmak zor ama Galatasaray’a geçişim bir zorluktu. Türkiye’ye, farklı bir kültüre, farklı bir kıtaya, bambaşka bir hayata gittim.

Zaniolo GS’ye ne zaman gelecek?

2024-25: Atalanta’ya kiralandı. 5 Temmuz’da Zaniolo, Galatasaray’dan Atalanta’ya bir yıllık anlaşmayla katılarak Serie A’ya geri döndü. Anlaşmanın 6,4 milyon € kira değeri ve 15,5 milyon € koşullu satın alma yükümlülüğü olduğu bildirildi.

Zaniolo Euro 2024’te neden yok?

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Nicolo Zaniolo’nun sakatlığı nedeniyle 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alamayacağını açıkladı.

Zaniolo ne olacak?

Son dakika: Nicolo Zaniolo resmen Aston Villa’da! Galatasaray, finansal detayları açıkladı. Galatasaray, Nicolo Zaniolo’nun İngiliz Premier Lig ekibi Aston Villa’ya satın alma şartıyla kiralık olarak transfer edildiğini duyurdu.

Zaniolo Galatasaray’da kiralık mı?

Galatasaray’da flaş transfer gelişmesi: Zaniolo, Atalanta’ya kiralandı – YouTube.

Nicolo Zaniolo Galatasaray’dan ne zaman gidecek?

Nicolo Zaniolo’nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona eriyor. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Zaniolo satın alma opsiyonu kaç maç?

Nicolo Zaniolo’nun 30 Premier Lig maçına çıkması durumunda zorunlu satın alma maddesinin devreye gireceği iddia edildi. İngiliz ekibi Aston Villa ile anlaşmaya varan Galatasaray’ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo da sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak.

Nicolo Zaniolo neden Galatasaray’dan ayrıldı?

“GALATASARAY’A GEÇİŞİM BİR ZORLUKTU” “Elbette İtalya’da evinize ve sevdiklerinize yakın olduğunuzda ayrılmak zor ama Galatasaray’a geçişim bir zorluktu. Türkiye’ye, farklı bir kültüre, farklı bir kıtaya, bambaşka bir hayata gittim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Onkoloji Escort