İçeriğe geç

Terazi Burcu Nasil Bir Aşk Ister

Terazi burcunun aşk hayati nasıl olur?

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim) İlişkilerde denge ve uyum için çabalarlar ve partnerleriyle adil ve eşit bir ilişki kurmaya çalışırlar. Aşk hayatlarında romantizm ve estetik önemlidir. Terazi insanları sevdikleri kişiye duygusal olarak bağlıdır ve sadık partnerlerdir. Romantizmi zarif bir şekilde deneyimleyin.

Terazi burcu kime aşık olur?

Terazi’nin en iyi anlaştığı burçlar Kova, İkizler ve Yay’dır. Kova-Terazi Uyumu: Hem Kova hem de Terazi sosyalleşmeyi, konuşmayı ve insanların etrafında olmayı sever. Bir çift olarak sosyal hayatları çok zengin ve tatmin edici olacaktır. Ayrıca fikirlerini birbirleriyle paylaşmayı severler.

Terazi burcu erkeği nasıl bir kadın ister?

Kendine güvenen kadınları gerçekten sever! Dengeli, zeki ve mantıklıdır. Tartışmayı sevmeyen Terazi erkeğine karşı nazik ve anlayışlı olmanız gerekir. Gergin ortamlardan uzak durmak ister. Onunla eğlenceli ve keyifli sohbetler yapmak onda bir izlenim bırakabilir.

Terazi ilişkide nasıl?

Kibar, nazik, zariftir. Eşinde ve partnerinde doğru ve en uygun kişiyi arar ve bu kişinin kendine güvenen bir lider olmasını bekler. Terazi erkeğinin finansal meselelere dahil olması beklenir. Diğer tarafın hesabı ödemesini bekliyorsa bunu eşitlik kaygısıyla yapar.

Terazi erkeğini nasıl peşinden koşturursun?

Terazi burcu erkeğinin en büyük arzusu yanında önemli bir partnerin olmasıdır. O özel kişiyi bulduğunda, ona karşı çok sadık ve dikkatli olur. Ancak, birlikte olacağı kadınların fiziksel yapıları da bir o kadar önemlidir. Terazi burcu erkekleri için çarpıcı ve bakımlı olmak bir zorunluluktur.

Terazi burcu erkeği sevdiği kadına nasıl davranır?

Terazi burcu erkeği sevdiği kişiye sürprizler yapmayı sever. Aynı zamanda bu burcun erkekleri, onlardan hoşlandıklarını göstermek için çeşitli sürprizler yaparlar. Çok sosyal olan Terazi burcu erkeği, hoşlandığı şeyleri kolayca ifade edebilir.

Terazi burcu en çok neyi sevmez?

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM) En belirgin olumsuz özellikleri kararsızlık, şımarıklık ve sanrılardır. Pahalı mücevherleri ve seyahati severler. Adaletsizlikten nefret ederler. Güçleri dayanışmacı ve sosyal olmalarıdır.

Terazi kimle anlaşamaz?

Boğa, Oğlak ve Başak burçlarıyla iyi geçinemeyen Teraziler kolay etkilenirler, bu yüzden kolay kandırılırlar. Terazi, bu konuda Boğa, Oğlak ve Başak burçlarıyla ters düştüğü için anlaşılması çok zor bir burçtur.

Terazi burcu kıskanç olur mu?

Teraziler, mutlu oldukları ve önemsedikleri biriyle ilişki içinde olduklarında kıskanç olma eğilimindedir. Ancak, her zaman daha iyiye çabalayan Teraziler, daha iyi görünen bir ilişki gördüklerinde kıskanç olma eğilimindedir. Harika bir ilişkileri olsa bile, yine de kıskançtırlar.

Terazi erkeği ilgi ister mi?

Terazi burcu erkekleri oldukça sosyal insanlardır. Bu nedenle hoşlandıkları kadınların sosyal ve bakımlı olmaları gerekir. Terazi burcu erkekleri genellikle bakımlı ve nasıl giyineceğini bilen kadınlara ilgi gösterirler. Çevresindekilerin ilgi odağı olan kadınları kendilerine çekmeye çalışırlar.

Terazi erkeği çapkın mıdır?

Terazi burcu erkeği, zodyağın en romantik erkeği olarak kabul edilir, ancak ne yazık ki romantik olması, onun flörtöz olmadığı anlamına gelmez. Bir Terazi erkeğini etkilemek kolaydır, ancak ömür boyu sürecek bir ilişkiyi sürdürmek zordur.

Terazi erkeğinin aşık olduğunu nasıl anlarız?

Terazi burcu bir adam aşık olduğunda, sevgilisini evleneceği biri olarak görür. Çekici bulunmaya ve sevildiğini hissetmeye çok bağımlıdır, ancak aynı zamanda sizi sevdiğini hissettirir. İlişkinin başında, Terazi burcu adamın hızlı hareketleri partnerini korkutabilir.

Terazi askta ne ister?

Terazi aşk hayatında barışı anlayan bir kişiliğe sahiptir. Huzurunu bozan veya gerginlik yaratan ilişkilerden uzak durmaya çalışır. Huzur bulmak için ilişkiler yaşayan Terazi, aşk hayatında da barış ister. Terazi aşk hayatında da karakter özelliklerini taşır ve estetik değerlere önem verir.

Terazi burcu yatakta ne ister?

Duyusal ve romantik Venüs tarafından yönetilen Terazi, zodyağın en ilişki odaklı burcudur. Romantik partnerlerle bağlantı kurmayı ve onları memnun etmeyi severler, bu yüzden sekse büyük önem verirler. Çoğu Terazi erkeği çok cinseldir ve sevgi dolu bir ilişkide düzenli seksten hoşlanır.

Terazi nasıl öpüşür?

Terazi burcu erkeği kadınları cezbeden bir sihire sahiptir ve aynı zamanda öpüşme konusunda uzmandır. Hassas Terazi burcu erkeği kendini tamamen öptüğü kadına adar ve her seferinde yaratıcılığıyla onu şaşırtır.

2024 yılı terazi burcu için nasıl geçecek?

Aşk ve ilişkilerle dolu bir yıl sizi bekliyor. Hayallerinizi gerçekleştirmenin anahtarı kalbinizde yatıyor. Önünüzde kendinizi çok daha iyi keşfedeceğiniz ve tanıyacağınız, hayallerinizdeki prensi veya prensesi göreceğiniz bir yıl var.

Terazi burcu neyi sevmez?

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM) En belirgin olumsuz özellikleri kararsızlık, şımarıklık ve sanrılardır. Pahalı mücevherleri ve seyahati severler. Adaletsizlikten nefret ederler. Güçleri dayanışmacı ve sosyal olmalarıdır.

Terazi burcu hangi burçla mutlu olur?

Terazi burcunun en iyi anlaştığı burç kesinlikle İkizler burcudur. Bir Terazi ve İkizler burcunun arkadaşlığı sadece kendilerine değil, etraflarındaki insanlara da büyük mutluluk getirir. Aynı zamanda Terazi; Kova, Aslan, Yay ve Koç burçlarıyla da çok iyi anlaşırlar.

Terazi burcu sekse düşkün müdür?

Teraziler flört etmeyi ve kendi zevkleri için aktiviteler yapmayı severler. Terazi için aksesuarlar ve kıyafetler sekste çok önemlidir, zarafetin ve uyumun burcudur. Partnerini kolayca etkileyebilir. Zodyak’ın en çekici ve cinsel burçlarından biridir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir